Сегодня в клиники Венгрии приезжают пациенты для прохождения полной диагностики организма, различных хирургических операций, пластических операций и проведение нехирургических методов лечения эстетической медицины. Особенно известна венгерская стоматология, пластическая хирургия, реабилитация и санаторно курортное лечение.

Стартовая Трансферы
Отели
Венгрии
VIP
туризм
Экскурсии,
программы
Лечебный
туризм
Карта
курортов
Контакты Специализация
курортов
Заметки
о Венгрии
Акции
Лечебные термальные купальни, курорты:

 

 

 


Tájékoztató a CIB Bank által biztosított biztonságobankkártyás fizetésről.A Spa Thermal Travel Ltd. Foglalási weboldalunkon a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtjuk vásárlóinknak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg, ami a következőt jelenti:
A Spa Thermal Travel Ltd. foglalási weboldal a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Spa Thermal Travel Ltd. foglalási weboldal nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Spa Thermal Travel Ltd. foglalási weboldalunk tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A megrendelt szolgáltatások ellenértéke,a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizet és megoldásávval működő Spa Thermal Travel Ltd. foglalási weboldalunkon!Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

Olvassa el Spa Thermal Travel Ltd. foglalási weboldalunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!

Tanulmányozza át Spa Thermal Travel Ltd. foglalási weboldalunk biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantáljuk az Ön adatainak biztonságát!

Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám).

Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá. Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

Az SSL, a Secure Sockets Layer az elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely

segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg. a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek. Elfogadott kártyák : A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint az internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

A fizetés lépései:

Ön a Spa Thermal Travel Ltd. - foglalási weboldalunk oldalán választja ki a megrendelt szolgáltatásait, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez szükséges kártyaadatait kitöltenie.

A kártyaadatok megadását kövtően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót. A fizetést követően Ön visszatér Spa Thermal Travel Ltd. foglalási weboldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áruszolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Spa Thermal Travel Ltd. foglalási weboldalunkra, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizető oldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés szintén sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteirő bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával. Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről:

KÁRTYAELFOGADÁS

- Milyen típusú kártyákkal lehet fizetni?

A VISA és az Mastercard dombornyomott kártyáival, ll. egyes VISA Electron kártyákkal. A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ. A CIB által kibocsátott VISA Electrontípusú bankkártya használható interneten történő vásárlásra.

- Mely bankok kártyái alkalmasak internetes fizetésre?

Minden olyan VISA és Mastercard/Maestro kártyával,mely internetes fizetésre a kártyakibocsátó bank által engedélyeztetve lettek,valamint a kifejezetten internetes használatra hivatott webkártyák.

- Lehet-e vásárlókártyákkal fizetni?

Hűségpontokat tartalmazó, kereskedők/szolgáltatók által kibocsátott pontgyűjtő kártyákkal nem lehet interneten fizetni.

- Lehet-e co-branded kártyákkal fizetni?

Bármilyen olyan co-branded kártyával lehetséges fizetni, mely internetes fizetésre alkalmas

MasterCard vagy VISA alapú kártya.

FIZETÉS FOLYAMATA

- Hogyan működik az online fizetés banki háttérfolyamata?

A vásárló a kereskedő/szolgáltató internetes oldalán a bankkártyás fizetési mód választását követően a fizetést kezdeményezi, melynek eredményeként kerül a Bank biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára. A fizetéshez szükséges megadni kártyaszámát, lejárati idejét, és a kártya hátoldalán az aláíráscsíknál található 3 jegy érvényesítési kódot. A tranzakciót Ön indítja el, ettől kezdve a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében kártyaadatok eredetisége-, fedezet-, vásárlási limit kerül ellenőrzésre. Amennyiben a tranzakció folytatásához minden adat

megfelel, a fizetendő összeget számlavezető (kártyakibocsátó) bankja zárolja a kártyáján. Az összeg számlán történő terhelése (levonása) számlavezetőbanktól függően néhány napon

belül következik be.

- Miben különbözik az internetes kártyásvásárlás a hagyományostól?

Megkülönböztetünk kártya jelenlétével történő (Card Present) és kártya jelenléte nélküli (Card not Present) tranzakciókat. A Card Present tranzakció POS terminál eszköz segítségével történik. A kártya lehúzását és a PIN kód beütésétkövetően a terminál kapcsolatba lép a kártyabirtokos bankjával, az engedélyezőközponton keresztül, és a kártya típusától, illetve a kártya kibocsátójától függően a VISA vagy MasterCard hálózaton keresztül. Itt megtörténik

az érvényesség és fedezetvizsgálat (authorizáció). Az előbbi útvonalon visszafelé haladva a POS terminál (illetve a kereskedő) megkapja a jóváhagyást vagy elutasítást. A vásárló aláírja a bizonylatot. A Card not Present olyan tranzakció, melynek lebonyolításakor a bankkártya fizikailag nincs jelen. Ide tartoznak a levélben, telefonon, illetve az elektronikus úton

(internet) lebonyolított tranzakciók, amelyek esetében a vásárló (kártyabirtokos) a tranzakciót biztonságos (128 bites titkosítású) fizetőoldalon bekért kártyaadatok megadásával indítja. A sikeres tranzakcióról Ön kap egy ún. engedélyszámot, mely megegyezik a papír alapú bizonylaton található számmal.

- Mit jelent a foglalás?

A tranzakciót a bank tudomására jutásakor azonnal foglalás (zárolás) követi, hiszen a tényleges terheléshez előbb a hivatalos adatoknak be kell érkezniük, mely néhány napot igénybe vesz és az alatt a vásárolt összeg újra tölthető lenne. Ezért a foglalással a levásárolt vagy felvett pénzt elkülönítik, foglalás alá teszik. A foglalt összeg hozzátartozik a számlaegyenleghez, azaz jár rá kamat, de még egyszer nem költhető el. A foglalás biztosítja azon tranzakciók visszautasítását, melyre már nincs fedezet, noha a számlaegyenleg erre elvben még lehetőséget nyújtana.

SIKERTELEN FIZETÉSEK ÉS TEENDŐK

- Milyen esetben lehet sikertelen egy tranzakció?

Általában a kártyát kibocsátó bank (tehát ahol az ügyfél a kártyát kapta) által el nem fogadott fizetési megbízás; de bankkártya használat esetében ez lehet olyan okból is, hogy távközlési vagy informatikai hiba miatt az engedélykérés nem jut el a kártyát kibocsátó bankhoz.


Kártya jellegű hiba
A kártya nem alkalmas internetes fizetésre.

A kártya internetes használata számlavezetőbank által tiltott. A kártyahasználat tiltott.

A kártyaadatok (kártyaszám, lejárat, aláíráscsíkonszereplő kód) hibásan lettek megadva. A kártya lejárt.

Számla jellegű hiba
Nincs fedezet a tranzakció végrehajtásához.
A tranzakció összege meghaladja a kártya vásárlásilimitét.

Kapcsolati jellegű hiba

A tranzakció során valószínűleg megszakadt a vonal. Kérjük, próbálja meg újra. A tranzakció időtúllépés miatt sikertelen volt. Kérjük, próbálja meg újra.

Technikai jellegű hiba

Amennyiben a fizetőoldalról nem tért vissza a kereskedő/szolgáltató oldalára, a tranzakció sikertelen.

Amennyiben a fizetőoldalról visszatért, de a böngésző "back", "reload" illetve "refresh" segítségével visszatér a fizetőoldalra, tranzakcióját a rendszer biztonsági okokból automatikusan visszautasítja.

- Mi a teendő a fizetési procedúra sikertelensége esetén?

A tranzakcióról minden esetben generálódik egy tranzakcióazonosító, melyet javaslunk feljegyezni. Amennyiben a fizetési kísérlet során tranzakció banki oldalról visszautasításra kerül, kérjük vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

- Miért a számlavezető bankkal kell felvenni a kapcsolatot a fizetés sikertelensége esetén?

A kártyaellenőrzés során a számlavezető(kártyakibocsátó) bank értesíti az összeget beszedő kereskedő (elfogadó) bankjának, hogy a tranzakció elvégezhető-e. Más bank ügyfelének az elfogadó bank nem adhat ki bizalmas információkat, arra csak a kártyabirtokost azonosító banknak van joga.

- Mit jelent az, ha bankomtól SMS kaptam az összeg foglalásáról/zárolásáról, azonban a kereskedő/szolgáltató azt jelzi, hogy sikertelen volt a fizetés?

Ez a jelenség olyan esetben fordulhat elő, ha a kártya ellenőrzése megtörtént a fizetőoldalon, azonban Ön nem tért vissza keresked ő/szolgáltató internetes oldalára. A tranzakció ebben az esetben befejezetlennek, így automatikusan sikertelennek minősül. Ilyen esetben az összeg nem kerül terhelésre kártyáján, a foglalás feloldásra kerül.

BIZTONSÁG

- Mit jelent a VeriSign és a 128 bites titkosítású SSL kommunikációs csatorna?

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég

teszi lehetővé a CIB Bank-nak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nemértelmezhetőek.

- A fizetés után figyelmeztetett a böngészőm, hogy elhagyom a biztonsági zónát. A fizetésem biztonsága így garantált?

Teljes mértékben igen. A fizetés folyamata 128-bites titkosított kommunikációs csatornán folyik, így teljesen biztonságos. A tranzakciót követően Ön a kereskedő honlapjára jut vissza, amennyiben a kereskedő oldala nem titkosított, a böngészője figyelmezteti, hogy a titkosított csatornát elhagyta. Ez nem jelent veszélyt a fizetés biztonságát illetően.

- Mit jelent a CVC2/CVV2 kód?

A MasterCard esetében az ún Card Verification Code,a Visa esetében az ún. Card Verification Value egy olyan, a bankkártya mágnescsíkján kódolt numerikus érték, melynek segítségével megállapítható egy kártya valódiságaAz. ún. CVC2 kódot, mely az Mastercard/Maestro kártyák hátoldalán található utolsó három számjegyében szerepel, az internetes vásárlások során kell megadni.

- Mit jelent a Verified by Visa?

A Verified by Visa rendszerben regisztrált Visa kártyabirtokosok jelszót választanak a kártyát kibocsátó banknál, mely segítségével azonosíthatják magukat internetes vásárlás esetén, és amely védelmet nyújt a Visa kártyák jogosulatlan használata ellen. A CIB Bank elfogadja a Verified by Visa rendszer keretein belül kibocsátot kártyákat.

- Mit jelent a Mastercard SecureCode?

A Mastercard SecureCode rendszerben regisztrált Mastercard/Maestro kártyabirtokosok jelszót választanak a kártyát kibocsátó banknál, melynek segítségével azonosíthatják magukat internetes vásárlás esetén, és amely védelmet nyújta Mastercard/Maestro kártyák jogosulatlan használata ellen. A CIB Bank elfogadja a MastercardSecureCode rendszer keretein belül kibocsátott kártyákat.

- Mit jelent a UCAF kód?

MasterCard/Maestro kártyák esetén az Ön kártyakibocsátó bankjától esetlegesen kapott egyedi kód. Ha nem kapott ilyet, hagyja üresen a mezőt.
 

FIZETÉS

 

 

 

Лечебные термальные купальни - курорты:
Будапешт Бюкфюрдо Балф Дебрецен Домбовар Дьёр Мезёкёвешд Сегед Залакарош Шиофок Мишкольц-Тапольца
Тапольца Ниредьхаза Хевиз Шарвар Харкань Кехида Хайдусобосло Эгер Эгерсалок Шопрон

 

Венгрия. Отдых и лечение. Увлекательное путешествие по Венгрии. Отпуск на озере Балатон. Экскурсии, туры, культурные программы. Будапешт, Эгер, Токай, Излучина Дуная.
Будапешт
Балатон
Лечение и Спа
Гостиницы, миниотели
Виллы, апартаменты
Замки-отели
Детский и Молодежный отдых
Активный туризм
Велотуры
Конные туры
Гольф
Охота
Full Extreme Park
VIP обслуживание
Экскурсии
Вечерние программы

Виноделие. Программы дегустации вина
Гастрономия.
Венгерская кухня
Тематические туры

Заказ такси
Курорт на Балатоне - Шиофок. Гостиницы, апартаменты, экскурсии, программы.
История Шиофока
Прогулка по Шиофоку
История Балатона
Биография Имре Кальмана
Гостиницы Шиофока
Миниотели
Пансионаты
Апартаменты, комнаты,
Дома, виллы
Программы на Балатоне
Конные шоу, рыцарские турниры
Дегустации вина, рестораны
Экскурсии
Велотуры вокруг Балатона
Royal Balaton Golf
Конные туры
Рыбалка, охота
Заказ такси
Прокат авто

VIP
обслуживание

latogato szamlalo

; НикНок Товары и услуги - каталог сайтов

Каталог ссылок, Top 100.